De MOVE bewegingsschool is een organisatie van Mortsel Volley Antwerpen en heeft als enigste doel onze jongste kinderen doen BEWEGEN.
Hiervoor laten we ons leiden door de 12 basisbewegingen van het Multimove project van Sport Vlaanderen om ook jouw kleuter voor te bereiden als toekomstige sporter.

Wie is er welkom in de MOVE bewegingsschool?
Alle kleuters van 3 tot 6 jaar zijn welkom op onze bewegingsschool. Door onze gedifferentieerde aanpak zijn we in staat om verschillende leeftijden op het zelfde moment uit te dagen om te bewegen. Dit onder begeleiding van gediplomeerde begeleiders of als jouw kind dit nodig heeft, de eigen mama of papa in een trainingsbroek! Vanaf de leeftijd van 7 jaar kan je nadien terecht voor een wekelijkse sessie in ons MOVE & volley project van Mortsel Volley Antwerpen.

Wat kan je kind leren in de MOVE bewegingsschool?
Bewegen, bewegen en… bewegen! In een uitdagend verhaal dagen we uw kind ongedwongen uit om zoveel mogelijk van de 12 basisbewegingen uit te voeren tijdens onze sessie. Daarnaast hebben we ook aandacht voor het cognitieve leerproces van het kind: door samen te spelen, tactisch te leren denken, omgaan met een spelstructuur en vooral te observeren wat andere kinderen doen.

De data voor 2019-2020 zijn:

  • Start dag op 28/09/2018 van 9u30 tot 14u30
  • Andere data volgen nog.

Bekijk onze flyer voor meer informatie

Move flyer info