Beste jongens en ouders van de jongens U13 – regionaal

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, dus ik geef nog graag even een update mee en wat praktische informatie.

Onze jongens U13 zullen zoals eerder al  gemeld tweemaal trainen, nml op woe en vrijdag onder beleiding van Lessner Struyf en supervisie van Christof Van Goethem. Op basis van het ingevulde engagement via het formulier in april, als ook na overleg met Gilles & Christof werden de volgende jongens geselecteerd om op dit niveau te acteren. Zoals in mijn eerdere mail in juni geef ik nogmaals de lijst mee van de jongens uit deze regionale ploeg en hun trainingsmomenten:

 

De groene jongens hierboven zijn al wel aangesloten bij de club, echter nog niet bij de federatie Volley Vlaanderen, en zouden dan ook nog een licentie moeten aanvragen. Om dit te kunnen opstarten heb ik hiervoor zou ik graag nog de volgende gegevens ontvangen: Naam – Voornaam – geboortedatum – adres – telefoon – mailadres – RIJKSREGISTERNR (De meeste hebben we, echter een dubbelcheck kan nooit kwaad!) Eerstdaags ontvangen deze betreffende jongens hiervoor een 2de mail met hun licentie om te laten handtekenen bij de eigen huisdokter. Dit moet slechts éénmaal gebeuren bij de inschrijving, maar zou wel voor de eerste wedstrijd in orde moeten zijn!. Graag meer info, bel of mail gerust!

Ook de competitie kalender voor onze jongens is al bekend en kan altijd geraadpleegd worden via de website www.volleyscores.be (Antwerpen/competitie/jongens U13 regionaal reeks 1). Deze kalender is voor 95% vaststaat, echter af en toe nog eens dubbelchecken voor wijzigingen blijft aangewezen. (worden in het geel aangegeven!) Voor de wedstrijd voorzien wij als een club een wedstrijdshirt. Een rode short kan best zelf aangekocht worden, op de club of de naburige sportwinkel!

Graag had ik samen met Lessner ook even bij de start van het seizoen met jullie samengezeten om enkele teamafspraken te maken voor dit seizoen. Ik stel woe 5/9 tegen het einde van de training van de jongens om 18u30 in onze cafetaria Den Drab. Het zou fijn zijn als jullie de aanwezigheid even kunnen bevestigen via mail!

Vergeet ook niet de startstage van ma 27/8 en di 28/8 van 9u-12u in onze sporthal ‘den Drab!’ en onze startdag met clubtornooi van 12u30-14u00 voor onze jongsten. (zie eerdere mail van Agnes!)

Bij vragen of opmerkingen, mail of bel gerust even!

Met sportieve groeten,

Jef Van Looveren

jeugdverantwoordelijke Mortsel Volley Antwerpen

0486/97.24.07