Beste leden, beste ouder & liefste sympathisanten van Mortsel Volley Antwerpen

 

Het is waarschijnlijk al even geleden, maar wie onze sporthal ‘den Drab’ dezer dagen al is gepasseerd, moet toch al wel iets zijn opgevallen. 􀍧􀍨􀍩􀍪 Met onze laatste actie, de ‘MVA kerstballenshow’ proberen we wat extra licht uit te stralen naar onze omgeving en roepen we iedereen op om met ons mee te spelen en ons zo te steunen voor 5 euro.

Het jaar 2020 mag dan niet het beste en leukste volleybaljaar zijn, als club blijven we ons best doen om zoveel mogelijk van onze leden te bereiken en te enthousiasmeren! En dit werkt, getuigen onze paasactie 2020 in lockdown 1, de 38 online quiz-ploegen tijdens de ‘MVA virtual quiz night’ en de vele ingestuurde #challenges – movies van onze ploegen op onze sociale media de voorbije weken. Absoluut de moeite om onze kanalen op facebook en insta te blijven volgen! Wij genieten alvast samen met jullie van zoveel mogelijk warme berichten vol ‘MVA’ plezier! (https://www.facebook.com/Mortselvolleyantwerpen) (https://www.instagram.com/mortselvolleyantwerpen/ )

 

Met onze laatste actie roepen we nog een laatste keer dit jaar op om ons te steunen! DOE MEE met onze MVA-Kerstballenshow OF OVERTUIG JE FAMILIE EN VRIENDEN om ons te steunen en PROBEER MEE TE RADEN achter welke twee kerstballen hetzelfde pakje zit!

 

Hoe kan je deelnemen? Heel eenvoudig…!!

1. Neem deel aan het spel door dit online formulier in te vullen en 5 euro te storten. https://forms.gle/fp6jfPdBDetRpFGs9

2. Probeer nadien met de hulp van de tips & hints te raden achter welke twee kerstballen hetzelfde pakje verstopt zit. (of je gokt erop los, dat staat je helemaal vrij! 􀍧􀍨􀍩􀍪 )

3. Vul deze twee cijfers in op het google spelformulier (Je krijgt 5 kansen!)

4. Heb je gelijk? Dan win je het pakje!

 

Wat kan je winnen?

Onze prijzenpot is rijkelijk gevuld met 70 prijzen met een totaalwaarde van +/- 1.400 euro. Een korte bloemlezing: 2 luxe-ontbijten van de broodjes brigade twv. €50, 1 kadobon bij toprestaurant ‘Hove Centraal’ twv. €50, 4 aankoopbonnen bij West-End schoenen twv. €25, 5 aankoopbonnen bij broodjeszaak ’t Hoekske twv. €10, 12 bierpakketten twv. €20, 3 wijnpakketten twv. €60, 3 aankoopbonnen bij Trainersmateriaal twv. €25, 4 Mikasa Volleyballen MVA310, het topboek ‘Wereldballen’ twv. €35, en veel meer… (zie onze online lijst!)

 

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

De bekendmaking van de winnende combinaties zal live plaatsvinden op dinsdag 22/12/2020 om 21u via onze Facebook pagina of de link online. Prijzen kunnen tot twee maanden later worden opgehaald.

 

Laat je warme hart nog is zien voor onze club en steun ons! We blijven ons best doen om de warmte van het verenigingsleven te blijven voeden en maken ons klaar om jullie opnieuw te mogen ontvangen op onze vele activiteiten in een hopelijk topjaar voor de volleyballers in het jaar 2021!

 

Veel dank en veel succes!

 

Het MVA bestuur