Beste leden, beste trainers, beste sympathisanten,

Bij het begin van de maand augustus, starten we als RVB ook verschillende voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Eén van de meest opvallende wijzigingen die jullie als sporter of supporter zullen merken is de nieuwe kassa van onze cafetaria ‘den Drab’. Deze kassa lijkt ons, vanuit de ervaring in verschillende andere sportclubs, gebruiksvriendelijker en vlotter in werking, waardoor jullie als leden/tappers ook vlotter jullie eigen tapdiensten kunnen uitoefenen.

De nieuwe kassa maakt het mogelijk om vanaf seizoen 2018-2019 te werken met de MVA clubcard, nml. een digitale drankkaart, in plaats van onze papieren versie van de drankkaart. Dit wil zeggen dat je naast cash en bancontact, ook zal kunnen betalen met je eigen persoonlijke clubcard of de bijhorende KNIP-app op je smartphone. We benadrukken dat alle openstaande saldo’s op de oude drankkaarten geldig blijven, echter wel enkel getransfereerd kunnen worden naar een digitale MVA clubcard. (zie verder voor meer info!)

Om deze overgang vlot te laten verlopen werden bijgevoegde FAQ documenten opgesteld met meer info over hoe je kaart aan te vragen of hoe je oude drankkaart saldo te transfereren naar je nieuwe MVA clubcard.

Hieronder de twee opgestelde stappenplannen (meer info in de bijlagen) :

Hoe kan ik mijn nieuwe MVA clubcard bestellen/aanvragen?

 

STAP 1 – het online formulier invullen: https://goo.gl/forms/pDvk05oJXzA4RFze2

STAP 2 – het overschrijven van het gekozen saldo op onze rekening met vermelding MVA clubcard

               Reknr. BE73 7360 0481 0860 – Events2sport cvba SO – Drabstraat 47 – 2640 Mortsel

 

Let wel op, bij de aanvraag van je MVA clubcard wordt er een éénmalige kostprijs van 4,00 euro. De kaart nadien terug opwaarderen gebeurt zonder extra kosten.

 

Als extra motivatie om je kaart nu al aan te vragen, lanceert de cvba-SO Events 2 sport een éénmalige actie voor iedereen die zijn kaart aanvraagt voor 31 augustus 2018 – 20u00*. (*Tijd en datum van het ontvangen van het onlineformulier zal gelden als geldige registratietijd voor deze actie.)

 

Bij een gestort bedrag van 40,00 euro of meer (zie stap 2!) krijg je jouw digitale MVA clubcard GRATIS!

(**Actievoorwaarden augustus 2018: Enkel geldig op een gestort bedrag op het rekeningnr. BE73 7360 0481 0860 met vermelding van MVA clubcard. Deze actie geldt enkel bij een storting van € 40,00 euro of meer. Voor deze actie kan enkel een veelvoud van 20,00 euro gestort worden met een maximaal bedrag van 100,00 euro per MVA clubcard. Vragen of graag meer info: info@events2sport.be. )

Hoe lever ik mijn oude drankkaart(en) in?

Er zijn vier stappen die je zelf moet uitvoeren:

STAP 1&2 – je nieuwe MVA clubcard aanvragen. (zie eerder) of na 22 augustus 2018 kopen aan de toog van cafetaria ‘den Drab’.

STAP 3 – je oude drankkaart(en) inleveren aan onze toog.

STAP 4 – het online formulier invullen: https://goo.gl/forms/aVMVN3XiwSSUEk5I3

Enkel als de vier stappen zijn voldaan, gaan we als onderneming over tot het transfereren van het openstaand saldo, om zo discussie of (juridische) problemen te vermijden. Gelieve wel rekening te houden met een (korte) verwerkingstijd, dank voor uw begrip!

Wij hopen alvast op een vlotte omschakeling naar het nieuwe systeem, Schol!! 😉

Met sportieve groeten,

Jef Van Looveren

Bestuurder Mortsel Volley Antwerpen