Wat na onze MOVE BEWEGINGSSCHOOL? Nog meer bewegen natuurlijk in onze MOVE VOLLEYBALSCHOOL.

Op een wekelijkse training zetten we onze missie verder voor de ontwikkeling van jouw kind, waarbij onze accenten blijven op het ontwikkelen en verbeteren van motorische en fysieke vaardigheden.

Wekelijkse sessie: Woensdag 15u00 tot 16u45, Sporthal ‘den Drab’

Vrij of gecoördineerd BEWEGEN, balbaan inschatten en uiteraard ‘smashen’ staan op onze agenda. Verder ligt er ook een eerste focus op het aanleren en inoefenen van alle volleybaltechnieken. Daarnaast hebben we ook aandacht voor het cognitieve leerproces van je kind: door samen te spelen, tactisch te leren denken, omgaan met een spelstructuur en vooral te observeren wat andere kinderen doen, blijven we jouw kind verder uitdagen, net zoals in de MOVE BEWEGINGSSCHOOL.

En er is meer!!! Maandelijks kan je kind GRATIS deelnemen aan de MOVE BEWEGINGSSCHOOL op zondag. Tweemaal per maand worden onze sporters ook ook uitgenodigd op een GRATIS uitdagend ‘Smashbal tornooi’!

 

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Alle praktische info op een rijtje:

* Een wekelijkse balsportsessie op woensdag van 15u00 tot 16u45, vanaf september t.e.m. mei. (De sessie zal niet doorgaan in schoolvakanties!) Een vrijblijvende maandelijkse uitnodiging voor onze MOVE BEWEGINGSCHOOL en/of het ‘Smashbal tornooi’.

* Een trainingssessie op niveau van uw kind, onder deskundige en gekende begeleiding. (Verschillende begeleiders van de MOVE BEWEGINGSSCHOOL zijn ook op woensdag actief!)

* Een gekende locatie voor uw kind, namelijk sporthal ‘den Drab’ in Mortsel. (idem als MOVE BEWEGINGSSCHOOL)

* Het lidgeld voor één seizoen bedraagt €150,00 euro per kind. Uiteraard kan je kind GRATIS eerst eens komen proberen! (Vergeet niet dat je ziekenfonds hier ook een compensatie voor terugbetaalt!)

 

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/tfe2hTx2QXbHAxrDA