Beste ouder

 

Met onze buiten editie van onze MOVE BEWEGINGSSCHOOL, zit ook dit sportjaar erop! We danken jullie dan ook graag voor jullie vertrouwen in onze werking. Het voorbije jaar hebben we samen met je kleuter(s) gewerkt aan ‘Bewegen, bewegen en… bewegen!’ Ongedwongen daagden we jouw kind uit om te werken aan zoveel mogelijk van de 12 basisbewegingen om te sporten.

 

Een uitdagend sportjaar ligt dan ook achter onze rug en een leuke manier om hiernaar terug te kijken, is dan ook door ons te volgen en te ‘liken’ op de ‘Facebookpagina’ van MOVE BEWEGINGSSCHOOL 😉!

 (www.facebook.com/MOVEbewegingsschool )

 

Ook volgend seizoen zetten we ons als sportvereniging graag in voor de verdere ontwikkeling van jouw kleuter(s). Met elke maand een nieuwe editie van ‘MOVE BEWEGINGSSCHOOL’, zijn alle kleuters en kinderen t.e.m. geboortejaar 2015 welkom bij ons. Voor alle kleuters vanaf geboortejaar 2015, hebben we echter ook een WEKELIJKSE sportieve uitdaging op woensdag:

Onze accenten in het MOVE&VOLLEY-project liggen op het verder ontwikkelen en verbeteren van motorische en fysieke vaardigheden van uw kind, met een EXTRA FOCUS op het aanleren en inoefenen van verschillende basisvaardigheden voor alle balsport-technieken.  Daarnaast hebben we ook aandacht voor het cognitieve leerproces van je kind: door samen te spelen, tactisch te leren denken, omgaan met een spelstructuur en vooral te observeren wat andere kinderen doen, blijven we jouw kind verder uitdagen, net zoals in de MOVE BEWEGINGSSCHOOL.

 

We houden rekening met zowel de leeftijd als het niveau van het kind en bieden naast een sessie op woensdag namiddag, ook vrijblijvende deelname aan in 1 vs. 1 en 2 vs. 2 spelsituaties in onze eigen sporthal of in de regio. Een eerste stap naar samen sporten in teamverband!

 

Alle praktische info op een rijtje:

·         Een wekelijkse balsportsessie op woensdag van 15u00 tot 16u45, vanaf september t.e.m. mei. (De sessie zal niet doorgaan in schoolvakanties!) Een vrijblijvende maandelijkse uitnodiging voor onze spelvormen en/of MOVE BEWEGINGSCHOOL.

·         Een trainingssessie op niveau van uw kind, onder deskundige en gekende begeleiding. (Verschillende begeleiders van de MOVE BEWEGINGSSCHOOL zijn ook op woensdag actief!)

·         Op een gekende locatie voor uw kind, namelijk sporthal ‘den Drab’ in Mortsel. (idem als MOVE BEWEGINGSSCHOOL)

·         Het lidgeld voor één seizoen bedraagt €150,00 euro per kind. Uiteraard kan je kind GRATIS eerst eens komen proberen! (Vergeet niet dat je ziekenfonds hier ook een compensatie voor terugbetaald!)

·         Je plaatsje reserveren en voor-inschrijven kan via onderstaande link of door het scannen van de QR-code:

forms.gle/JDb83CEyDB3zappq5 (We hebben slechts een plaatsje voor 22 kinderen! Kinderen op de voor-inschrijvingslijst krijgen voorrang!) Definitieve inschrijving en praktische info volgen via mail bij de start van het nieuwe sportjaar. 

 

Had je nog een extra vraag? Of graag wat extra info over onze werking? Mail ons gerust op jeugd@mortselvolleyantwerpen.be!

 

Tot snel in een nieuw sportjaar!

 

Het Team van MOVE BEWEGINGSSCHOOL!