Beste ouders

Graag geef ik jullie wat eerste feedback omtrent het nieuwe volleybalseizoen 2017-2018. Nog niet alle info is beschikbaar, zoals bijv. de wedstrijdkalender en stagedagen, maar de huidige info kan ik uiteraard al meegeven.

Na verschillende overlegmomenten met de trainers zijn de nieuwe trainingsgroepen en wedstrijdmomenten ingedeeld. Hier is opnieuw gekozen voor een mix tussen trainingen die leerzaam, uitdagend en op ieders niveau zijn in combinatie met de uitdaging van de wedstrijd. Verder hebben we ook al eens gekeken naar het seizoen 2018-2019. Doordat we gebonden zijn aan uiteraard de leeftijden tijdens een wedstrijd, kan het zijn dat een ploegindeling af en toe afwijkt van de trainingsgroep. Dit is door ons doelbewust gekozen, om iedere speler de juiste trainingen op maat aan te kunnen bieden. Echter op vrijdag trainen onze jongensploegen allen naast elkaar in onze sporthal, waardoor de jongens elkaar zowel in oefeningen als na de trainingen vaak genoeg zullen kunnen kruisen.

Enkele weetjes geef ik jullie graag nog even mee:

  • Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen, spelen we vanaf volgend jaar onder de naam Mortsel Volley Antwerpen.
  • Bij onze jongste volleyballers U11 starten we met een samenwerking met onze buren uit Boechout. De volleyschool ‘Move & start 2 volley’ zal de uitdaging bieden voor onze U11 jongens en meisjes. De jongens zullen meerdere momenten de kans hebben om te trainen, met als streefdoel om tweemaal deel te nemen aan de trainingen. (bijv. zat of zon morgen) Uiteraard gaat de training op woensdag nog steeds door in onze eigen sporthal ‘den Drab’. Dit zal gebeuren onder de leiding van Gilles Rousseau en Agnes Jacobs. Meer info volgt nog.
  • Onze startdag van onze club is dit jaar op 9 september 2017. De trainingen zullen opnieuw starten vanaf 1 september 2017.
  • Vergeet je lidgeld niet te betalen voor 15 juni 2017, dan ontvang je de korting van 25 EUR.

Bij vragen of opmerkingen kan je best even bellen, maar mag ik jullie vragen om dit aub vanaf maandag 12 juni te doen.

Veel succes met toetsen, proefwerken en dergelijke en geniet ten volle van de komende vakantie!

Vele groeten,

Jef