Beste jongens en ouders van de JU17 – regionaal

Met het nieuwe seizoen voor de deur, geef ik graag nog de laatste info met jullie mee. Dit seizoen spelen we met onze jongens U17 in de regionale reeks onder leiding van Jef Van Looveren en Renaat Verschueren. Door enkele verschuivingen bij de jongens U15 en heren 3, ben ik toch genoodzaakt geweest om in overleg nog enkele verschuivingen door te voeren. Zoals eerder geef ik nogmaals de lijst mee van de jongens uit deze ploeg en hun trainingsmomenten:

Door de medebegeleiding van Renaat en om ervoor te zorgen dat we als club twee kwalitatieve trainingen kunnen aanbieden, zijn we genoodzaakt geweest de training van vrijdag te verplaatsen naar donderdag 17u30 – 19u in de minisporthal in de Osylei in Mortsel. Hopelijk vormt dit geen probleem voor ieder van jullie, anders kan je altijd even mailen om dit te bespreken om een goede oplossing te vinden.

De eerste training start op di 28/8 om 19u in sporthal ‘den Drab’. Door beschikbaarheid van de zaal zal er do 30/8 nog geen training plaatsvinden. Vanaf di 4/9 en volgen dan het ritme van het seizoen.

Hieronder vind je de kalender terug van de jongens. (gelieve wel steeds de online kalender te raadplegen, aangezien wijzigingen zich nog kunnen voordoen! – www.volleyscores.be)

Wij kijken alvast uit naar het komende seizoen!

Bij vragen of opmerkingen, mail of bel gerust!

 

Met sportieve groeten,

Jef Van Looveren

Bestuurder Mortsel Volley Antwerpen