U kan inschrijven via dit online inschrijvingsformulier. Hieronder nog even de brief. 

Beste leden, ouders, sympathisanten & supporters,

Als je even onze jaarkalender 2019-2020 hebt bekeken, dan weet je dat er in onze cafetaria & sporthal veel te beleven valt. En dit bewijzen we opnieuw in het thuisweekend van 16 & 17 november. Tijdens het ‘GALA-weekend’ van onze club, zetten we dan ook graag verschillende ploegen IN-THE-PICTURE door hun wedstrijd te laten spelen in een ongeziene arena. Hieronder even enkele verduidelijkende richtlijnen:

Hoe beleef je een volleybalwedstrijd tijdens een Gala-weekend?

  • Vanop de eerste rij natuurlijk met een drankje in de hand! In onze sporthal bouwen we een heuse POP-UP BAR tussen de twee volleybalvelden, wat elke supporter de kans geeft om volleybal te volgen van net naast het veld. En dit terwijl je als een echte ‘VIP’ even drinkt van je drankje.
  • Met een volle maag natuurlijk na een lekkere maaltijd! Op zaterdag (16u00 – 22u00) en zondag (12u00 -19u30) vormen we onze eigen cafetaria ‘den Drab’ om tot ‘HET MVA-EETKAFFEE’. Een professionele chef-kok verzorgt de maaltijd en voorziet een kleine kaart om uit te kiezen. Zoals een echte ‘VIP’ geniet je ofwel voor of na je favoriete wedstrijd van een lekkere maaltijd tegen een democratische prijs.
  • Met plezier voor iedereen, voor jong en oud! Als trouwe supporter sta je bijna tussen de spelers of speelsters op het veld. Ditmaal kan je niet enkel als supporter je laten horen, je kan onze volleyballers / volleybalsters bijna ‘voelen’. En voor de kleinste supporters voorzien we ook een heus springkasteel in de zaal.
  • Zonder toegangsticket en de ‘goesting’ om te steunen! Alle jeugd- & seniorwedstrijden van het Gala-weekend zijn GRATIS toegankelijk voor elke bezoeker. Steunen kan je door te supporteren, iets te drinken in de POP-UP BAR of te eten in het MVA EETKAFFEE. Ofwel door te helpen bij één van de vele taken tijdens dit club weekend.

Fluoresceer alvast zaterdag  en zondag 16 & 17 november in je agenda en schrijf alvast ‘MUST see, MUST drink of MUST eat!’ naast een van onze thuiswedstrijden!

Reserveer je al graag een plekje in ons MVA-EETKAFFEE voor één van deze twee dagen? Vanaf dinsdag 5 november om 20u00 kan je via onze website via het online formulier een tafel reserveren EN je eten bestellen voor jezelf, je vrienden, je familie of je supporters. Jammer genoeg heeft ons MVA EETKAFFEE ook een maximale bezetting, wees er dus tijdig bij, want vol is vol!

Wij kijken er alvast naar uit! Jullie ook?

Het MVA-bestuur