Wat mag je verwachten van ‘IK WIL SPRINGEN!’ 2019?

Wie er vorig jaar bij was, kan zich perfect inbeelden wat voor plezier 25 springkastelen en opblaasconstructies kunnen scheppen. Mortsel Volley Antwerpen zet alvast haar clubleuze ‘Hier beleef je meer!’ kracht bij met de organisatie van dit gekend winterevenement. Even dus geen balsporten in ‘den Drab’, maar wel vele andere onderdelen van onze favoriete sport: springen, duiken, tuimelen, rollen en heuse acrobatie. En terwijl de kinderen heel dit blaascircus ondergaan, kunnen ouders rustig vertoeven op ons zitterras of in onze gezellige cafetaria met zicht op de zaal.

Wie organiseert ‘IK WIL SPRINGEN!’ 2019 eigenlijk?

Mortsel Volley Antwerpen is samen met haar ondersteunende coöperatieve vennootschap ‘Events 2 sport’ de organisator van dit springfestijn. Vier jaar geleden werd door onze traditieclub gekozen om haar verhaal kracht bij te zetten door een extra-sportieve pijler aan onze organisatie toe te voegen. Zo zijn we sterk gegroeid in beleving en samenhorigheid, twee onmisbare factoren om topprestaties te leveren. Met de organisatie van enkele leuke activiteiten waaronder het evenement ‘IK WIL SPRINGEN!’, bereiken we zowel onze eigen jeugdleden als iedere andere jonge sportieveling uit onze regio. Ons doel blijft groeien in zowel het Mortsels sportlandschap als de Antwerpse volleybalwereld.

Hoe verloopt de planning van ‘IK WIL SPRINGEN!’ 2019?

De start van ‘IK WIL SPRINGEN!’ zal op vrijdagvoormiddag van 9u00 tot 11u00 exclusief toegankelijk zijn voor alle G-sportverenigingen en BLO scholen uit onze regio en we zijn er zeker van dat deze kinderen het evenement glansrijk zullen starten. Dit hebben we vorig jaar al mogen ervaren.

Vanaf vrijdag 27 december om 11u00 tot en met maandag 30 december zijn we geopend voor iedereen van 3 tot 14 jaar! Dan kan je bij ons terecht vanaf 9u00 (behalve dus op vrijdag) tot 19u00 voor een dagje springplezier, met een heerlijk hapje en drankje tijdens het springen!

Op vrijdagavond 27 december hebben we onze 2de editie van de senior teamcompetition. Al drie jaar vragen verschillende ouders om wat springtijd op onze kastelen en op deze smeekbede bieden we dan ook een antwoord. In verschillende rondes worden de teams van 5 personen uitgedaagd om een heuse inspannende, ontspannende avond te beleven zo mee te strijden voor de trofee van ‘IK WIL SPRINGEN!’.