Beste leden, ouders, …

Wij zijn blij dat wij jullie tussen al dat slechte nieuws en strengere maatregelen, toch ook nog goed nieuws kunnen brengen. In tegenstelling tot 2020, hopen we in 2021 zeker op kamp naar Ameland te kunnen gaan. Er zijn wel enkele dingen die veranderen tegenover vorig jaar.

De grootste verandering tegenover de vorige jaren, is dat we vanaf volgend jaar in een nieuw verblijf logeren. Na vele jaren bij Bakker, hebben zij besloten om ermee te stoppen. De nieuwe eigenaars zullen de boerderij niet langer verhuren. Maar géén paniek: we gingen op zoek naar een nieuw verblijf en vonden een goed alternatief. De huurprijs voor het nieuwe verblijf is hoger dan het vorige, waardoor we het inschrijvingsgeld met 10 euro verhogen, dus naar 360 euro. We hopen dat dit jullie niet tegenhoudt om in te schrijven voor dit fantastische kamp.

Daarnaast zijn we door het nieuwe verblijf genoodzaakt om de periode van het kamp aan te passen. Het kamp zal plaatsvinden van 19 juli tot en met 28 juli 2021.

En beloofd is beloofd: niemand mist zijn laatste jaar Ameland! Wij nemen dit jaar de kinderen van 2003 t.e.m. 2012 mee op kamp. Dat betekent dat de laatstejaars van 2020 in 2021 mee op kamp mogen!

Om het kamp goed te kunnen voorbereiden en de groepen eventueel (laat ons hopen van niet) in bubbels in te delen, vragen we je om de inschrijving en betaling te doen voor 30 april 2021!

Zo krijgen wij een goed beeld van de groep. En geloof ons, wij zorgen ervoor dat het kamp van 2021 voor twee zal tellen.

Kort samengevat:

– Wat? Mortsel Volley Ameland

– Waar? Ameland natuurlijk

– Wanneer? 19 t/m 28 Juli

– Wie? Volleyballers en niet-volleyballers van 2003 t/m 2012

– Prijs? 360€      BE72 7360 1742 6116

Op de site van Mortsel Volley Antwerpen vinden jullie ook nog steeds de nodige informatie.

Wij hopen jullie deze zomer allemaal terug te zien op het tofste kamp van’t land.

Groetjes

De leiding

Ps: Wij zijn voor het kamp ook nog op zoek naar 2 enthousiaste medewerkers voor de keuken. Lijkt dat iets voor jou of ken je iemand die ons team zou kunnen versterken? Stuur dan even een mailtje naar vercruyssendries@hotmail.com.